Ostalo

Sme�no

Može li genijalnije i sigurnije? Volvo napravio dečje sedište na naduvavanje! (Video)

Dečja sedišta su nužna stvar, a samo roditelji znaju sa kakvim se mukama sreću pri izboru istih. Osim nepraktičnog izgleda i poveće težine, prava je gnjavaža premeštati sedište iz automobila u automobil... Zato, Volvo je smislio genijalnu ideju koja će oduševiti sve roditelje!

Može li genijalnije i sigurnije? Volvo napravio dečje sedište na naduvavanje! (Video)



Švedski gigant lansirao je dečje sedište na naduvavanje teško manje od 5 kilograma. Potrebno mu je samo 40 sekundi da se naduva i izduva, i to pritiskom na dugme, a ono što je fascinantno je da izduvano sedište možete spakovati i u ranac!

Žan Klod Van Dam u fascinantnoj reklami za Volvo! Telo koje prkosi zakonima prirode! (Video)
Definitivno inovativno rešenje koje je proizvođač komercijalnih vozila plasirao ne samo da je bezbedno za vašeg mališana zbog izdržljivog materijala koji se upotrebljava u vojnoj industriji pa podnosi veliki pritisak, već procesom naduvavanja i izduvavanja možete komandovati bežičnom mrežom putem Bluetooth-a.

Ipak, za sve roditelje koji su se ponadali da će konačno stati na kraj mukama sa sedištem i svojim mališanima obezbediti sigurniju i udobniju vožnju, donosimo razočaravajuć podatak. Naime, Volvo nema u planu da realizuje ideju i proizvede ovaj izum, stoga ostaje da se nadamo da će neko drugi hteti.



Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>