Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Pleme je donelo odluku, Dilaver mora da ubije Silu! (Foto)

Bedar dobija nesvestice pred Silom i Narin, koje su u strahu za njeno zdravlje iako ne znaju da zapravo ima rak i da je zbog hemoterapija iscrpljena. Boran dolazi u policiju kako bi uspeo da indentifikuje svog napadača, a nakon toga odlazi kod Zinara koji mu je doveo Ahmet agu.

Serija Sila večeras: Pleme je donelo odluku, Dilaver mora da ubije Silu! (Foto)



 Serija Sila večeras: Boran odbija da kazni Ahmeta! Presuda nad Silom mora da se izvrši, ko će to učiniti? (Foto)
Dilaver se ne snalazi baš najbolje na novoj funkciji, pa dosta kasni sa poslom, Zejnep zove Borana i govori mu kako će doći kod njega kući da proveri kakvo mu je pamćenje. U firmu dolazi novi advokat Džeren, koja odmah dobija posao, ali i Dilaverovu pažnju. Emir zatiče Zejnep i Borana u razgovoru i nalazi se u čudu.

Sila postaje sve napetija zbog Zejnep koja otvoreno pokazuje svoju naklonost prema Boranu. Iako se ponaša kao da je sve u najboljem redu, teško podnosi probleme koji se nižu. I dok ona razmišlja kako da zaštiti muža od rivalke, ni ne sluti šta joj se događa iza leđa. Ali aga poziva Dilavera na  razgovor kako bi mu saopštio odluku da presuda mora biti izvršena i da je on taj koji će morati da ubije Silu.



Ukoliko se bude suprotstavio odluci, neće uspeti da zadrži status age. Iako je svaki dan u Silinoj blizini, Dilaver donosi odluku, koja će sve promeniti. Boran objašnjava Zejnep koliko voli svoju suprugu i kako ne bi mogao da zamisli život bez nje. Iako joj ne odgovara to što čuje, sluša ga sa koliko ljubavi priča o njoj i govori kako bi volela da je na Silinom mestu.

Sila je besna na Esmu i Dilavera koji su otkazali ugovore bez njenog znanja, ali oni joj govore kako mora da se pomiri sa činjenicom, da su deo kompanije i da mogu da donose odluke bez nje.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>