Sme�no

Ostalo

Stjuardesa oduševila putnike, pogledajte zašto su umirali od smeha u avionu (Video)

Aviokompanija Southwest Airlines (SWA), jedna od vodećih američkih  avioprevoznika, učinila je pravu stvar kada je zaposlila ovu ženu kao stjuardesu, a uverićete se i zbog čega.

Stjuardesa oduševila putnike, pogledajte zašto su umirali od smeha u avionu (Video)



Iako gotovo 80 posto putnika ne sluša bezbedonosna uputstva pred poletanje, ovu simpatičnu i jako zabavnu stjuardesu slušao je ceo avion. I ne samo da su pomno slušali, nego su putnici uživali u komičnoj "predstavi" koju im je priredila. Smeh je zagarantovano najbolji lek ikada, a malo dobrih šala ubačenih u dosadne formalnosti dobitna je kombinacija za privlačenje pažnje!

"Da biste se pravilno vezali, umetnite pojas u kopču. Da ga otpustite, pritisnite kopču. Zakopčajte pojas čvrsto i nisko preko kukova, otprilike onako kako moja baka nosi grudnjak" ... "Uvek se trudimo da našim putnicima omogućimo što ugodniji let, zato ako imate nekih zamerki na usluge, slobodno nam recite...ali tek pošto sletimo" - samo su neki od primera.

Pogledajte kako to može izgledati uz malu dozu humora! Nakon ovoga ćete i vi poželeti da se nađete u avionu SWA kompanije.



Autor: B.B.
Foto: Ilustracija/screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>