Region

Svet

Bivša žena Bore Đorđevića: Želim mu puno sreće sa novom devojkom!

Bivša supruga Bore Đorđevića, 28 godina mlađa Aleksandra, potvrdila je informacije da se zvanično razvela od frontmena grupe Riblja Čorba i dodala da mu sve najbolje želi u vezi sa novom devojkom iz Slovenije.

Bivša žena Bore Đorđevića: Želim mu puno sreće sa novom devojkom!



I supruga Bore Đorđevića potvrdila kraj: Sve je istina, među nama je gotovo
Iako je Aleksandra potvrdilanavode Bore Đorđevića koje je izneo u jednoj televizijskoj emisiji pa otkrila da su se razveli u utorak u 13 sati, nije želela da komentariše novu rokerovu devojku u Sloveniji, već mu je samo poželela puno sreće u novoj vezi.

"Istina je da smo se razveli. To nije ništa čudno, ljudi se svakodnevno razvode. Nema potrebe pričati o tome više", izjavila je Aleksandra za Blic i dodala: "Bori želim sve najbolje i mnogo sreće sa novom devojkom", bilo je sve što je sada već Borina bivša supruga želela da prokomentariše u vezi sa razvodom od rokera.

Aleksandrina i muzičareva ljubav bila puna trzavica, budući da je par čak nekoliko puta raskidao, a u njihov se brak svojevremeno umešala i izvesna Kaća koju je Bora ubrzo ostavio i vratio se supruzi Aleksandri, s kojom je bio u bračnoj zajednici od 2009. godine.

Autor: J.B.
Foto: Zoran Ilić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>