Region

Svet

Zorica Brunclik zamerila Ani Sević na stajlingu: Degutantno se oblačiš!

Zorica Bruclink nedavno je zamerila Ani Sević na stajlingu koji promoviše tokom vođenja emisije Grand parada. Pevačici se ne dopada što njena mlada koleginica i dalje nosi uske haljine, iako se nalazi u podmakloj trudnoći.

Zorica Brunclik zamerila Ani Sević na stajlingu: Degutantno se oblačiš!



Da svira kao tata - Zorica Brunclik i Kemiš poklonili malom Kosti harmoniku (Foto)
Zorica Brunclik poznata je kao osoba koja nema dlaku na jeziku, pa je tako Ani Sević zamerila na oblačenju uskih haljina u podmakloj trudnoći. Pevačica smatra da se njena mlada koleginica oblači degutantno, s obzirom da je u drugom stanju.

Pevačica i njena mlađa koleginica srele su se na jednom nastupu, a kada je ugledala Anu u farmerkama, običnoj beloj majci i patikama, starija kolegenica je bila oduševljena i odmah prokomentarisala:

"E, tako treba da se oblačiš! Ipak si trudna, a lepa devojka, ono mi je mnogo degutantno, tako se nosi, vidiš kako ti je lepo tako", rekla je Zorica, dok se Ana na to smeškala i klimala glavom.

Ana kaže da Zorici ništa ne zamera i da je jako poštuje kao stariju koleginicu:  "Ma, taman posla da se ljutim na Zoricu. Nisam joj zamerila ništa, to je njeno mišljenje, koje ja poštujem. Nije to bio zlonameran komentar, a i šalila se malo", rekla je voditeljka koja će se početkom jula poroditi i na svet doneti devojčicu za koju ona i Darko još uvek nisu odredili ime.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Zorica Brunclik, Ana Sevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>