Region

Svet

Mini Milenković preti zatvor - umesto da čisti ulice, šeta modnim pistama!

Mina Milenković koja prošlog leta dospela u medije zbog lažne otmice i silovanja postala je zvezda modnih pista, umesto da svoju kaznu odrađuje čisteći beogradske ulice, manekenka se vratila svom prvobitnom poslu, zbog čega može biti kažnjena i do godinu dana zatvora.

Mini Milenković preti zatvor - umesto da čisti ulice, šeta modnim pistama!Mina Milenković pokazala gole grudi pred kamerama! (Foto)
Mina Milenković nedavno je nosila kreaciju Kristine Bekvalac, i to je bilo njeno prvo pojavljivanje u javnosti posle presude, po kojoj mora da odsluži 100 sati društvenokorisnog rada u JKP "Zelenilu" jer je izmislila da je oteta i silovana. Iako joj za dve nedelje ističe rok u kome bi trebalo da odradi ovu kaznu.

Mina nije tražila odlaganje niti bi na to imala pravo. Ukoliko se ne javi na izdržavanje kazne, tužilaštvo će pokrenuti protiv nje krivični postupak i izgubiće pravo na oportunitet.

"Ne želim ništa da komentarišem. Nisam javna ličnost i nemojte me pitati ništa" rekla  je Mina. Milenkovićeva je u junu prošle godine postala glavna tema u medijima jer je navodno bila oteta i silovana, ali ubrzo se ispostavilo da je sve izmislila da bi privukla pažnju bivšeg dečka. Čak 39 sati je trajala potraga za njom, a dok su javnost i policija pokušavali da pomognu njenoj porodici, ona je boravila kod drugarice.

Pronađena je u Resniku, a kada ju je policija odvela u Urgentni, rekla je da su je dva muškarca otela i zlostavljala, ali nije mogla da ih opiše. Ginekološkim pregledom je utvrđeno da nije bila silovana, posle čega je priznala da je sve izmislila. Ona je zatim osuđena na društveno korisni rad jer je tražila nagodbu, a u suprotnom pretila joj je kazna od jedne godine zatvora.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Instagram/Mina Milenkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>