Region

Svet

Vlada Vuksanović ima novu devojku, u vezi sa Jovanom Švonjom!

Vlada Vuksanović ponovo je u vezi sa jednom novosađankom, ovog puta reč je o mladoj i atraktivnoj manekenki Jovani Švonji, koja je javnosti postala poznata pojavljivanjem u spotu Saše Kovačevića, kao i pokušaju samoubistva skokom sa Mosta.

Vlada Vuksanović ima novu devojku, u vezi sa Jovanom Švonjom!



Nataša Bekvalac sestrin uspeh proslavljala na splavu Vlade Vuksanovića!
Atraktivna crnka Jovana Švonja dospela je u žižu javnosti pre nekoliko godina, kad je pokušala da se ubije skočivši s Mosta slobode u Dunav zbog svađe s tadašnjim dečkom, manekenom Slavkom Moljcem. Taman kad se taj incident zaboravio, Jovana je opet dospela u javnost po nesreći, kad je u Sremskoj Mitrovici upala u vrelo i tom prilikom zadobila teške opekotine.

Nesrećne situacije sad su daleko iza nje, ona živi punim plućima i ludo se zabavlja. Sa Vladom Vuksanovićem, za kojeg se šuškalo da su pre nekoliko godina imali prolaznu avanturu, ljubav joj cveta, tvrde oni koji ih poznaju, ali vezu ne žele da eksponiraju. S druge strane, oni se i ne kriju, pa su prošlog vikenda viđeni zajedno na jednom beogradskom splavu, čiji je maneken suvlasnik.

"Posle raskida s Natašom Vlada je shvatio da mora da nastavi dalje i dao je šansu Jovani. Dosta vremena provode zajedno",  rekao je izvor blizak manekenu.Jovana se novim dečkom pohvalila na Instagramu, gde je postavila njihovu fotografiju.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Instagram/Jovana Svonja

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>