Region

Svet

Lepa Brena Viktoru za rođendan poklonila tortu u obliku novčanica! (Foto)

Pevačica Lepa Brena nastupala tokom vikenda u Ljubljani. Pred početak koncerta u Sloveniji, Brena se setila najzanimljivijih nastupa u toj zemlji.  Brena je na koncert direktno došla sa rođendana sina Viktora.

Lepa Brena Viktoru za rođendan poklonila tortu u obliku novčanica! (Foto)



Lepa Brena potrošila 10.000 evra na kupovinu cipela!
Lepa Brena doputovala je u Ljubljanu direktno sa rođendana svog sina Viktora, a kao poklon priredila tortu po kojoj su bile novčanice dolara: "Samo još da proživim Viktorov pubertet", kaže Brena i dodaje da su se deca drugačije vaspitavala ranije, u vreme njenog odrastanja.



"Sad ipak učiš da ne tučeš decu. Ranije je bilo lakše, malo ih samo ćušneš, a sada je drugačije", smatra pevačica.

Iako se na sceni oblači drugačije, privatno voli udobnu garderobu. "Privatno baš volim sportski stil oblačenja. Inače, ako imate "keša", svaki grad je dobar za šoping. Monte Karlo je sjajan za to", rekla je Brena ekipi Ekskluziva.

Ona je nedavno potrošila pozamađnu sumu novca na cipele. Naime, kupila je 12 pari obuće u Subotici. Nekada je kupovala u Trstu kao i svi stanovnici bivše Juge. "Svi smo se oblačili u Trstu. Mi smo dobijali farmerke, a majka Minas kafu."

Brena se prisetila nekadašnjih dogodovština. "Tada se mnogo švercovalo, pa smo po dva para farmerki kako bih ih preneli preko granice. Sećam se da su te farmerke bile toliko krute, da smo svi ćutali kad nas je carinik pitao nešto. Pravili smo se da ne znamo nijedan jezik. Tako smo prošli sa 4 para farmerki", prenosi Kurir-info.rs.

Pevačica je mladim nadama poručila da ne treba da budu savršene. "Početnice, ne nastojite da budete savršene. Ljudi gledaju prvih 5 minuta, a posle gledaju šta znate i umete", kaže Brena.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot/Prva.rs/Exkluziv

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>