Region

Svet

Stanija Dobrojević odlazi u Ameriku na duži period! Dok fanovi tuguju, ljubav će morati da sačeka? (Foto)

Naša najaktuelnija i zasigurno najatraktivnija starleta Stanija Dobrojević uputiće se lagano preko okeana, u daleku Ameriku, gde će zbog poslovnih obaveza boraviti duži vremenski period.

Stanija Dobrojević odlazi u Ameriku na duži period! Dok fanovi tuguju, ljubav će morati da sačeka? (Foto)



Iako je Stanija Dobrojević već izvesno vreme najavljivala pakovanje kofera, a u međuvremenu se i zaljubila, njeni mnogobrojni fanovi kao da nisu spremno dočekali ovaj dan pa im je neizmerno žao što njihova miljenica putuje na drugi kontinent i odlazi na dug vremenski period...

Stanija Dobrojević promenila imidž, kako vam se dopada njena nova frizura? (Foto)
Iz pouzdanih smo izvora saznali da se Stanija neće vraćati u našu zemlju sve do jula, kada će kratko predahnuti od obaveza, a potom se opet uputiti u SAD kako bi nastavila sa poslovnim angažmanima, kojima je pretrpana. Čini se kako je starleta posle Farme i višemesečnog uživanja u popularnosti koju je stekla, pritom i svakodnevnog "zezanja" i lagodnog života kakav vode prave zvezde, shvatila da je vreme za ozbiljnije stvari pa tako odlučila da se posveti karijeri i poslu.

"Pakuj, plaćaj račune, kazne, banka, punomoć advokatu, promenila broj telefona... Ovaj odlazak mi dođe kao da menjam život iz korena! Yeah!", nabrojila je na Tviteru obaveze pred polazak.



Stanija Dobrojević zavodljivo šeta Novim Sadom i priznaje: Sve je to ljubav... (Foto)
Ne samo da joj na poslovnom polju cvetaju ruže, već kako smo iz prethodnih oglašavanja na društvenim mrežama mogli zaključiti, Stanija je i na ljubavnom polju ispunjena, ali iako je konačno mirna i srećno zaljubljena, u Ameriku će se, saznali smo, ipak uputiti sama pa će tajanstveni gospodin koji je osvojio njeno srce morati strpljivo da čeka povratak zgodne crnke.



Autor: B.B.
Foto: Instagram / Stanija Dobrojevic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>