Region

Svet

I supruga Bore Đorđevića potvrdila kraj: Sve je istina, među nama je gotovo

Sada već bivša supruga Bore Đorđevića, 28 godina mlađa Aleksandra, potvrdila je reči frontmena grupe Riblja Čorba o njihovom razlazu, dodavši na sve to da je razvod konačno zaživeo u utorak, te da sada svako dalje nastavlja sam.

I supruga Bore Đorđevića potvrdila kraj: Sve je istina, među nama je gotovo



Iako je Aleksandra potvrdila Borine navode koje je izneo u jednoj televizijskoj emisiji pa otkrila da su se razveli u utorak u 13 sati, nije želela da komentariše novu rokerovu devojku u Sloveniji niti da otkriva detalje razvoda od muzičara.

Bora Đorđević se razveo posle četiri godine braka! U Sloveniji ima novu devojku!
"Sve je istina, razveli smo se. Dešava se, šta mogu drugo da kažem, završeno je među nama. Razveli smo se u utorak u 13 časova, i to je sve što ću vam reći. Svako sada ide na svoju stranu. Nemam više nikakav komentar i neću govoriti o detaljima razvoda", ispričala je kratko Aleksandra za "Alo!", i ostala pri odluci da više ništa ne otkrije.

Podsetimo, 61-godišnji Bora Đorđević nedavno je javno priznao da je stalno na relaciji Srbija-Slovenija, jer tamo postoji žena koja mu je ukrala srce i sa kojom je konstantno na telefonskoj vezi. "Nemam šta da krijem, neka ceo svet zna", bio je iskren Bora prilikom gostovanja.

Na kraju, zaključujemo da je Aleksandrina i muzičareva ljubav bila puna trzavica, budući da je par čak nekoliko puta raskidao, a u njihov se brak svojevremeno umešala i izvesna Kaća koju je Bora ubrzo ostavio i vratio se supruzi Aleksandri, s kojom je bio u bračnoj zajednici od 2009. godine.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>