Region

Svet

Željko Joksimović izveo suprugu Jovanu i sina Kostu iz porodilišta! Ovo su prve fotografije (Foto)

Jovana Joksimović je jutros presrećna i sa velikim osmehom na licu napustila privatno prodilište na Novom Beogradu, dok je ponosni otac Željko Joksimović nosio malog Kostu.

Željko Joksimović izveo suprugu Jovanu i sina Kostu iz porodilišta! Ovo su prve fotografije (Foto)Željko i Jovana Joksimović dobili sina, na svet došao mali Kosta!
Voditeljka Jovana Joksimović je pre par dana na svet donela sinčića Kostu, a jutros je napustila privatno porodilište u pratnji svog supruga Željka. I dok je Jovana bila vidno umorna, ali presrećna, ponosni tata je nosio sina, koji je čitavo vreme ostao pokriven.

Željko Joksimović platio 3.000 evra Jovanin porođaj?!
Roditelji su radosno pozirali, oboje ne skidajući osmeh sa lica, a mama Jovana je pokazala da je moguće očuvati zavidnu liniju i tokom trudnoće, pa ju je pokazala u predivnoj ljubičastoj haljini.


Foto: Nebojša Marković

Par večeri pre Željko je proslavio rođenje sina u restoranu na Adi Ciganliji. U slavlju su mu se pridružile brojne javne ličnosti, kao i porodica i prijatelji, ali verujemo da će slavlje nastaviti sigurno još par dana.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Nebojša Marković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>