Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Boran odbija da kazni Ahmeta! Presuda nad Silom mora da se izvrši, ko će to učiniti? (Foto)

Zinar aga objašnjava Ali agi kako ne želi da izvrši presudu nad Silom i dodaje da više neće biti sprovedena ni jedna smrtna kazna. To izaziva bes u plemenu, koje razmišlja da li su doneli pravu odluku, kada su odlučili da on postan vođa plemena.

 Serija Sila večeras: Boran odbija da kazni Ahmeta! Presuda nad Silom mora da se izvrši, ko će to učiniti? (Foto)



Serija Sila večeras: Boran i Firuz su vraćeni u pleme! Zinar ne želi da ubije Silu, odlučno se suprotstavlja običajima!(Foto)
Sila traži stan za svoje roditelje koji će se nalaziti blizu nje i škole, dok Bedar i Dželil razgovaraju kako će prodati svoje narukvice da bi mogli da plate lečenje. Dilan upada u loše društvo i sve se više plaši da će dospeti u  neke nevolje zbog kojih će osramotiti svoju porodicu.

Dželil i Bedar dolaze kući i doživljavaju veoma prijatno iznenađenje kada ugledaju Emira koga je Narin dovela da bude sa njima u Istanbulu preko raspusta. Dilaver dolazi kod Borana u kancelariju i govori mu kako je jako srećan što ga vidi živog. Zinar saznaje da su njegovi ljudi pronašli Erkana i govori im da ga što pre dovedu kod njega.

Firuz aga razgovara sa Dilaverom o njegovom povratku u Madrin, ali on govori ocu kako želi da ostane u Istanbulu. Firuz ga podseća kako ima obaveze prema supruzi i deci koje je ostavio kod kuće. Zejnep podnosi izveštaj doktoru i govori kako se Boranovo stanje poboljšava, kao i da je počeo da se priseća nekih stvari.



Bedar dobija nesvestice pred Silom i Narin, koje su u strahu za njeno zdravlje iako ne znaju da zapravo ima rak i da je zbog hemoterapija iscrpljena. Boran dolazi u policiju kako bi uspeo da indentifikuje svog napadača, a nakon toga odlazi kod Zinara koji mu je doveo Ahmet agu. Stric mu govori kako može da uradi šta god želi i da će ga on kazniti ako mu kaže. Boran odustaje od kažnjavanja Ahmeta.... Veće donosi odluku da presuda nad Silom mora biti sprovedena... Ko će morati to da učini?

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>