Region

Svet

Aco Pejović dobio alergiju od šminke!

Aco Pejović nedavno je dobio alergiju od preparata za ulepšavanje koje su mu nanosili na snimanju mnogobrojnih emisija. Razni puderi nisu odgovarali pevačevoj koži, zbog čega je zaradio crvenilo na licu, a na snimanju emisije Grand šou pevač je upravo zbog toga urlao na šminkerke i odbio da mu nanesu šminku.

Aco Pejović dobio alergiju od šminke!



Milica Pavlović zahvalna Acu Pejoviću: Moj kolega je veliki čovek, pomogao je mom dedi!
"Aco Pejović u poslednje vreme ide na snimanja mnogobrojnih emisija i, pre nego što uđe u studio, potrebno je da mu se nanese sloj pudera kako bi se lepše slikao. To njemu nikada nije predstavljalo problem, dok nedavno od šminke nije dobio alergiju. Jedno jutro se probudio i video crvenilo po svom licu i nije mogao da veruje šta se dešava. U prvi mah nije znao od čega, ali je kasnije shvatio da mu se koža iritirala zbog šminke koju mu često nanose", rekao je izvor blizak pevaču, i dodao da je Pejović na snimanju emisije "Grand šou“ odbio da se našminka.

"Kada je poslednji put bio na snimanju emisije "Grand šou“, Aco baš i nije bio prijateljski nastrojen prema šminkerkama. Počeo je da viče kako je zbog njih dobio alergiju i odbio je da se pre izlaska na scenu našminka. Rekao im je: "Neću da me šminkate, poslednji put sam dobio alergiju zbog vaše šminke. Bežite“. Nekoliko puta je to ponovio i ostao odlučan u svojoj nameri, tako da je na binu izašao bez šminke, dodao je izvor blizak ovom popularnom pevaču.

U nameri da saznamo šta Aca ima da kaže na ovo, kontaktirali smo sa pevačem, koji je potvrdio da je dobio alergiju, kao i da ubuduće neće nanositi preparate za ulepšavanje.

"Zbog jake scenske šminke, imao sam problema sa licem. Zato sam doneo odluku da me više ni u jednoj emisiji ne šminkaju. Neću više da razmišljam i da rizikujem da li će mi izaći alergija", rekao je Aco Pejović.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: acopejovic.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>