Svet

Region

Dženifer Aniston i Kortni Koks se posvađale zbog botoksa?!

Dve najbolje prijateljice Dženifer Aniston i Kortni Koks ne slažu kada je izgled u pitanju pa često ulaze u raspravu jer je Kortni velika pristalica botoksa, što njenoj drugarici jako smeta, jer smatra da svaka osoba treba da stari prirodno.

Dženifer Aniston i Kortni Koks se posvađale zbog botoksa?!



Dženifer Aniston otkrila da se udaje i to na Havajima
Glavne zvezde serije Prijatelji i najbolje drugarice Kortni Koks i Dženifer Aniston iako podržavaju jedna drugu u svemu, najveće rasprave imaju kada su estetske hirurgije u pitanju. Aniston je navodno izjavila kako nije ljubitelj inekcija botoksa, dok Kortni, koja će uskoro napuniti 50 godina, izgleda kao da je non stop na zatezanju lica, prenosi dnevnik.hr. "Kortni je besna na Dženifer, jer se našalila na račun njenog izgleda", rekao je izvor blizak prijateljicama i dodao:

"Kad je Kortni sarkastično odgovorila Dženifer, ona joj je uzvratila kako bi trebala da se ponašati u skladu sa svojim godinama, kao i da treba da prestane da se trudi da toliko impresionira svog dečka", zaključio je izvor. Aniston je navodno svojoj prijateljici rekla kako su žene, koje ne žele prirodno stariti, zapravo jadne.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>