Ljubav

Style

Dosta vam je samovanja? Evo kako ćete brzo pronaći frajera!

Dosadilo vam je više da budete solo, ali ne znate gde da pronađete muškarca? Ne brinite, stručnjaci su i za vas pripremili nekoliko interesantnih saveta.

Dosta vam je samovanja? Evo kako ćete brzo pronaći frajera!



Prošlo je vreme džentlmena koji su bez problema kulturno prilazili ženama. Danas se, ipak, žene i same moraju malo potruditi, a evo kako se to mudro radi.

Umesto da na Fejsbuku ili Tviteru ljubomorno gledate fotografije prijateljica s momcima, potražite stare simpatije ili komšije koje niste videle godinama. Pošaljite im neku simpatičnu poruku i dopustite da se komunikacija razvije.

Kad sledeći put sretnete muškarca na kog često nailazite u lokalnoj prodavnici ili nekom drugom mestu, nemojte da se pravite kako ga ne poznajete. Široko se osmehnite i recite: "Hej, opet se srećemo. Kako si?".

Grozite se samostalnog putovanja, ali baš to može biti pun pogodak! Otputujte same na vikend i dajte si priliku da upoznate novu osobu. Ohrabrite se da mu prve priđete. Čak i ako ne upali, neće vam biti neprijatno jer ga više nećete sresti.

Upišite se na tenis ili kurs slikanja. Možete se učlaniti i u neku volontersku zadrugu. Izbor je na vama, ali svakako pronađite neki hobi koji će vam omogućiti da upoznate nove ljude.

Osmeh otvara sva vrata, a ako ga još kombinujete sa stidljivim pogledom ispod trepavica i samouverenim stavom, nijedan vam muškarac neće odoleti. Ako to ne znate da napravite same, pogledajte snimke nekih poznatih filmskih zavodnica i naučite od njih.

Flert je posebno važan i ako vam dosad nije išao od ruke, vreme je da ovladate tom veštinom. Flertujte s konobarom, kolegom u liftu ili muškarcem koji stoji u redu s vama. Uspostavite neobavezan simpatičan razgovor. Nikad ne znate šta može da se dogodi.

Pitajte sve prijatelje poznaju li slobodne muškarce. Možda vam se to čini čudno i neugodno, ali to je dobar način, jer vam prijatelji sigurno neće preporučiti loše muškarce. Dakle, odmah ćete znati kakav je.

Autor: B.B.
Izvor: tportal.hr
Foto: Paul Gooddy/FreeDigitalPhotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>