Svet

Region

Mihael Šumaher pokazuje znake oporavka, postoje trenuci kratke svesti!

Mihael Šumaher konačno je počeo da pokazuje male znake poboljšanja u oporavku nakon teške nesreće koju je doživeo u decembru prošle godine. Proslavljeni šampion počeo je polako da pokazuje trenutke kratke svesti.

Mihael Šumaher pokazuje znake oporavka, postoje trenuci kratke svesti!



Incident u bolnici: Pokušali da provale u sobu Mihaela Šumahera!
Sedmostruki šampion u Formuli 1 počeo je da pokazuje male znake napretka u oporavku od teške povrede zadobijene u nesreći krajem prošle godine na skijanju u Fransuskoj. Ove informacije potvrdila je njegova menadžerka Sabina Kem, koja je u saopštenju izjavila kako Mihael Šumaher povremeno dolazi svesti.

"Postoje trenuci kada je budan i svestan. Naravno da nisam lekar, ali medicinski, postoji razlika između biti budan i svestan, odnosno imati sposobnost komunikakcije sa okruženjem. Ne želim da otkrivam detalje iz poštovanja prema njegovoj porodici, ali mi uopšte ne sumnjamo u sposobnosti Mihaelovih lekara, oni su stručnjaci u svojoj oblasti", rekla je Kem i dodaje da Šumijevu porodicu najviše povređuju neistine koje se pojavljuju u medijima: "Problem je kada autsajderi komentarišu", izjavila je Kem, a prenosi nemački Bild.

Mihael Šumaher nalazi se u veštačkoj komi od 29. decembra prošle godine, kada je skijanju u Francuskoj, posle teškog  pada udario glavom udario u stenu. Prema poslednjim informacijama vozačevog tima, stanje se polako poboljšava, ali kao što su i sami lekari najavili, to će biti veoma dug proces oporavka.

Autor: J.B.
Foto:Facebook/Michael Schumacher

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>