Region

Svet

Ples sa zvezdama: Vanesa i Vlada osvojili najviše poena! Najlošije su plesali Tamara i Mirko?

Treća epizoda šoua Ples sa zvezdama primetno je bila kvalitetnija kada su u pitanju VIP takmičari, pa je ukupno 13 parova večeras samouvereno zaigralo na podijumu, a već sutra, u nastavku epizode, neki od njih će se naći u plesnom duelu.

Ples sa zvezdama: Vanesa i Vlada osvojili najviše poena! Najlošije su plesali Tamara i Mirko?



Podsetimo, u prošlom plesnom duelu iz takmičenja je ispao modni kreator Saša Vidić i njegova partnerka Ana Mijailović. Nakon što su se pojedinačno različitim plesovima predstavili četvoročlanom žiriju i gledaocima u trećoj epizodi humanitarnog šoua Ples sa zvezdama, trinaest parova ocenjivano je na kraju zajedničkim igranjem na podijumu kada su se još jednom kratko predstavili i od članova žirija dobili ekstra ocene koje se sabiraju sa prvobitnim ocenama, a potom pretvara u poene.

Sudije su imale pozitivne komentare za "baćatu", završni ples koji su takmičarski parovi otplesali, a strogi Aleksandar Josipović u svom je maniru prokomentarisao da je prethodna emisija bila bolja. VIP takmičari

Na kraju, trenutno stanje na tabeli na sam vrh stavlja Vanesu Šokčić i Vladu koji su zaigrali u ritmu lollipopa, dok su na poslednjem mestu manekenka Tamara Paunović i Mirko koji su osvajali strasnim tangom. Pretposlednje mesto trenutno zauzimaju Milojko Pantić i njegova partnerka Zorana, iako su imali sjajnu energiju dok su plesali uz paso doble.

Ipak, važno je napomenuti da ovo stanje nije konačno jer je presek glasova tek u nedelju u 21h, pa gledaoci imaju mogućost da promene stanje na tabeli i izaberu koga će sutra poslati u plesni duel.

Autor: B.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>