Svet

Region

Tori Speling plakala pred kamerama: Supruga nikada nisam mogla da ga zadovoljim u krevetu! (Video)

Bivša zvezda serije Beverli Hils, Tori Speling i Din Mekdermot prolaze kroz bračnu krizu nakon što se u decembru prošle godine, otkrilo kako je 47-godišnji glumac prevario suprugu sa mlađom ženom.

Tori Speling plakala pred kamerama: Supruga nikada nisam mogla da ga zadovoljim u krevetu! (Video)Tori Speling šokirala javnost - ima samo 42 kilograma! Drastično smršala zbog prevare! (Foto)
Tori i Din odlučili su da snime rijaliti šou pod nazivom "'True Tori"  u kome će otvoreno govoriti o aferama, životu i njihovim osećanjima. U promotivnom videu rijalitija možemo da vidimo uplakanu Tori koja priznaje kako da svog supruga nikada nije mogla da zadovolji u krevetu i dodaje kako misli da mu nikada neće biti dovoljna.

Rijaliti će biti snimljen u šest epizoda, a tokom emitovanja gledaoci će moći da saznaju sve o šokantnom skandalu, a slavni par odgovaraće na teška pitanja o bračnom odnosu i njihovo četvero dece.

"Najveća noćna mora mi je to što sam prevario suprugu. Bio sam potpuno van kontrole. Seks je bio beg, kao i droga i alkohol",  rekao je Din Mekdermot u intervjuu, dok njegova supruga sedi pored njega. Pogledajte:Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>