Svet

Region

Bred Pit i Anđelina Džoli u krevetu kao zečevi, deca im prljava i nevaspitana

Bred Pit i Anđelina Džoli se smatraju uzvišenim ličnostima, barem što se slavnih parova tiče. Ali izvor blizak njima je otkrio da ovaj par nije toliko savršen kao što se isprva činilo.

Bred Pit i Anđelina Džoli u krevetu kao zečevi, deca im prljava i nevaspitana



Bred Pit i Anđelina Džoli uživali u romantičnom vikendu za dvoje
Slavni par Bred Pit i Anđelina Džoli je bio tema časopisa "Star", koji je između ostalog objavio par detalji iz njihovog privatnog života, kao to da su im deca nevaspitana i divlja, a da je Anđelina opsednuta izgledom koji ih predstavlja u javnosti.

Izvor blizak paru je je otkrio da Džolijeva drži kontrolu nad svojim suprugom, i da se ona pita za sve od oblačenja, pa do imidža u javnosti. "Bred radi šta mi supruga kaže, ali kada ona nije tu, on konzumira cigarete i marihuanu", rekao je izvor.

Isti izvor je za decu slavog para imao mnogo da kaže. "Ta deca su divlja, konstantno vrište, po čitav dan! I veoma su prljava. Naći ćete prazne kutije hrane, omote, gomile igračaka i odeće, pa čak i mrtve bube. Bred se odlično nosi sa ovim, jer skoro uvek puši marihuanu, pa ga to smiruje."

"Ali mesto u vezi gde su Bred i Anđelina veoma sinhroizovani jeste spavaća soba. Kad uđu u spavaću sobu ponašaju se kao zečevi, veoma su nastrani i kad god imaju priliku pobegnu tamo."

Izvor je takođe rekao da je žena koja je radila za njih bila veoma šokirana kada je ušla u kod slavnog para u sobu i pronašla mnoštvo seksi igračaka. "Oni su savršeni jedno za drugo", završio je izvor.

Autor: A.K.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>