Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Boran i Firuz su vraćeni u pleme! Zinar ne želi da ubije Silu, odlučno se suprotstavlja običajima!(Foto)

Zinar zove Firuza i govori mu kako je Ahmet aga u njihovim rukama i kako će biti kažnjen. Objašnjava bratu da čak i ako age nekada pogreše, spremne su da isprave greške koju napravile kako bi pravda bila zadovoljena. Dilaver sluša razgovor i saznaje da su Boran i njegova porodica ponovo vraćeni u pleme.

Serija Sila večeras: Boran i Firuz su vraćeni u pleme! Zinar ne želi da ubije Silu, odlučno se suprotstavlja običajima!(Foto)



Serija Sila večeras: Dilaver postaje predsednik kompanije! Zejnep ne želi da odustane od Borana i sve više se trudi da ga osvoji! (Foto)
Narin čuva Bedirhana, dok su Sila i Boran u šetnji, dok joj Dželil i Bedar saopštavaju kako idu da traže kuću da iznajme. Iznenađena takvom odlukom, Narin ih pita zbog čega u ovom trenutku žele da se presele. Ali aga dolazi kod Zinara i govori mu kako ne može da veruje da je Boran ponovo primljen u pleme, kao i da je čuo kako je zarobio Ahmet agu. Ali aga mu prenosi utiske plemena i govori kako ta vest nije dobro primljena kod ostalih članova, kao i da još uvek nije utvrđeno da je Ahmet naredio da se puca u Borana. Besni Zinar suprotstavlja se agi i govorimu kako zna da je on krivac za ranjavanje njegovog nećaka i da se neće smiriti dok ne pronađe ubicu i kazni ga.

Dilan sa društvom sedi u kafiću koje je nagovara da ponovo prevari roditelje i izađe saa njima u diskoteku. Boran i Sila tokom ručka razgovaraju o prošlosti, na sve moguće načine pokušavaju da mu povrate pamćenje. Tokom razgovora, Borana zove Zejnep, koja želi da proveri kako je njen pacijent. Sili ni malo ne prijaju njeni pozivi, ali pokušava da kontroliše ljubomoru, kako Boran ne bi primetio. Zejnep želi da razgovara sa Silom, govori joj kako ima pritužbu na pacijenta koji je zaboravio da dođe na seansu. Lekarka joj govori kako bi trebala da obavi razgovor sa njom i da je najbolje da što pre dođe u bolnicu, jer joj trebaju informacije iz Boranove prošlosti, kako bi što pre mogla da ubrza njegovo izlečenje.

Bedar odlazi na prvu terapiju, doktor Dželulu saopštava da zdravlje njegove žene još više može da se ugrozi, jer nemaju osiguranje i dodaje da za vreme terapije Bedar nikako ne sme da se napreže. Dželil govori doktoru da će skupiti dovoljno para, kako bi mu se žena izlečila. Boran posle duge pauze odlazi u firmu, kako bi proverio papire i poslovanje. Sila odlazi kod Zejnep koja joj govori da ćepokušati da sazna, zašto e Boran jednog dela svog života ne seća.



Sila joj objašnjava kako se Boran ne seća dva trenutka iz svog života, prva je noć kada je upucan druga je Emre. Dilaver preuzima mesto predsednika kompanije i počinje sastanak bez Sile, koju nije ni obavestio o obavezama u firmi. Zejnep govori Sili kako Boran ima još jednu negativnu karakteristiku, a to je ljubomora i da se zbog toga ne seća Emrea.

Zinar aga objašnjava Ali agi kako ne želi da izvrši presudu nad Silom i dodaje da više neće izvršiti ni jednu smrtnu presudu, hoće li njegova odluka promeniti mišljenje plemena?

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>