Region

Svet

Nina Badrić u Sava centru priredila čaroban koncert! Veče puno duha i sjajne muzike (Foto)

Nina Badrić održala je u Sava centru fenomenalan koncert koji će publika dugo pamtiti. Velika dvorana bila je puna, a prisutni su celo veče proveli na nogama, od prvog do poslednjeg trenutka.

Nina Badrić u Sava centru priredila čaroban koncert! Veče puno duha i sjajne muzike (Foto)



Nina Badrić želi da usvoji dete: Volela bih da imam sina kao što je Aleksandar!
Ninin izlazak na scenu najavio je dim koji se širio binom, kao i aplauz publike koja ju je pozivala. Nakon što je istupila na scenu, veče je počela baladom "Čežnja", a već tada bilo je jasno da će ovo veče biti za pamćenje. Pevačica, koja je jedan od najvećih vokala na ovim prostorima, ispunila je Veliku dvoranu Sava centra svojim osmehom i veličanstvenim glasom.

Sem što je Nina Badrić cele večeri plenila svojojm spontanošću i fenomenalnom energijom koju je podelila i sa publikom, svakako su njen humor i harizma učinili da se publika oseća prijatno u svakom trenutku. Ipak, ono što ju je sprečavalo da iznese svoju energiju do maksimuma jeste glamurozna haljina koju je izabrala za ovo specijalno veče. Nekoliko puta pevačica se požalila kako ne može da igra i da se teško kreće, ali je to nije sputavalo u nameri da oduševi svoje fanove. Prvi gost kog je Nina dovela na scenu i najavila kao svoje pojačanje jeste Mirza Šoljanin sa kojim je izvela duetsku pesmu "Duše su se srele". Ipak, to nije bilo jedino iznenađenje, već je kao drugi gost istupio Petar Grašo koji je zasvirao na klaviru.



Poptuno spontana i jednostavno očaravajuća Nina pred kraj koncerta izvela je čuvenu baladu "Čarobno jutro" i "Mogla sam ja", a kada ju je publika aplauzom pozvala da se vrati na scenu, Nina je otpevala "Takvi kao ti", čime je završila spektakl pripremljen za Beograd, publici je poručila da ih voli i da se nada kako će se ponovo videti, što se ne dovodi u pitanje, obzirom da je i sama Nina još na početku koncerta prokomentarisala kako stalno gleda ista lica u publici i kako su joj njeni fanovi i novinari već poznati pa ih sve doživljava kao prijatelje.

Ovo nije bio koncert na kome se sedi, sluša i po navici tapše posle svake pesme... Nina se potrudila da svaki njen čin zasluži svaki aplauz koji je dobila i zato je publika kući otišla nasmejanih lica.



Autor: M.P.
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>