Region

Svet

Dragan Stojković Bosanac: Džidža je bila malo debela, pa sam joj rekao da će biti super pevačica!

Dragan Stojković Bosanac i njegova ćerka Aleksandra poznatija kao Džidža, gostovali su u jednoj emisiji na televiziji Pink u kojoj je poznati kompozitor otkrio da je svoju ćerku zbog debljine savetovao da ide u pevačice.

Dragan Stojković Bosanac: Džidža je bila malo debela, pa sam joj rekao da će biti super pevačica!



Aleksandra Džidža Stojković: Tata mi je odmogao u Zvezdama Granda!
Gostujući u emisiji "Magazin In" Dragan Stojković Bosanac otkrio je da voli da zna gde mu se i u kom trenutku nalazi ćerka, ali i da je oštar u kritikama kada su u pitanju šminka i garderoba koju nosi.

"Ja bih voleo kad bi se o njoj pričalo da super peva, a još bolje i izgleda", izjavio je poznati kompozitor i dodao da je Džidža oduvek bila dobro dete i da nije pravila nikakve probleme, ali da je bila malo buckasta pa zbog toga nije uspela u baletu.

"Bila je malo podebela, pa kad smo je dali na balet, ja sam joj rekao, znaš šta, od tebe nema balerine, ali biće od tebe pevačica", rekao je Bosanac o svojoj ćerki. Džidža je rekla da njen otac voli da komentariše njenu garderobu, šminku, da li ima mnogo pudera na sebi, kao i da se veoma brine o njoj kad izađe: "Stalno mi zvoni telefon kad izađem, uvek me pita kada ću da se vratim kući. Po mom mišljenju je to strogoća", rekla je Aleksandra Džidža Stojković.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Aleksandra Stojkovic-Dzidza

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>