Svet

Region

Incident u bolnici: Pokušali da provale u sobu Mihaela Šumahera!

Dva muškarca pokušala su da provale u sobu gde leži Mihael Šumaher, kako bi ga slikali, a potom njegove fotografije prodali medijima za određenu sumu novca. Srećom, obezbeđenje Univerzitetske bolnice u Grenoblu uspelo je da ih spreči u toj nameri.

Incident u bolnici: Pokušali da provale u sobu Mihaela Šumahera!



Mihael Šumaher se budi iz kome i potpuno je svestan?!
Nepoznati muškarci pokušali su da upadnu u sobu u kojoj leži proslavljeni šampion Formule 1 Mihael Šumaher, incident se dogodio pre dve nedelje, ali je informacija tek danas dospela u medije, prenosi nemački Bild. Obezbeđenje bolnice u Grenoblu uspelo je da zaustavi momke koji su želeli da povređenog šampiona slikaju, a potom njegove fotografije prodaju za određenu sumu novca.

Ovo inače nije prvi incident koji se dogodio, samo dva dana nakon nesreće koja se dogodila 29. decembra, čovek obučen kao sveštenik pokušao je da uđe u sobu, ali su ga tada zaustavili telohranitelji.

Mihael Šumaher više od tri meseca nalazi se u indukovanoj komi, otkako je doživeo strašnu nesreću tokom skijanja u Francuskoj, kada je glavom udario u stenu. Lekari još uvek ne žele da daju nikakve prognoze, ali prema poslednjim informacijama, sedmostruki svetski šampion pokazuje ohrabrujuće znake i sve je izvesnije da će se uskoro probuditi.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Michael Schumacher

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>