Region

Svet

Saša Popović pravi svoj rijaliti, kao i sopstveni TV kanal

Saša Popović je odlučio da napravi svoj TV kanal, koji već u sredu počinje sa emitovanjem. Prvi čovek "Grand Produkcije" kaže da to nije kraj njegovih poslovnih poduhvata.

Saša Popović pravi svoj rijaliti, kao i sopstveni TV kanal



Saša Popović školuje ćerku kako bi ga nasledila u Grandu
Voditelj i direktor "Grand Produkcije" Saša Popović lansira u rad svoju televiziju već u sredu, a pored kanala planira i rijaliti, kao i nove emisije kojima će popuniti svoj, kao i repertoar nacionalnih televizija.

"„Grand produkcija“ je uradila ozbiljan i neverovatno obiman posao i izuzetno smo ponosni na program koji smo spremili za celu sezonu. Uložili smo skoro dva miliona evra u našu - narodnu televiziju", rekao je Popović.

"Emisije naše produkcije koje je „Pink” prikazivao nastaviće s emitovanjem do septembra. Sa Željkom Mitrovićem nisam u sukobu i čujemo se svaka dva-tri dana, ali svako ima poslovne interese, to je legitimna stvar. Posle ćemo videti šta će se dogoditi, možda će naše emisije emitovati neko drugi, možda neku bude prikazivala Prva, neku RTS, a moguće je i da kupimo neku televiziju. Imaćemo i svoj rijaliti, zašto da ne", rekao je prvi čovek "Grand produkcije, i najavio da će na njegovom kanalu moći da se vidi kako se sa varjačom snalazi Aca Lukas, kao mnoge druge stvari.

Popović je najavio čak šest novih emisija zbog kojih grade novi studio koji se proteže na čak 5.000 metara kvadratnih, a emisije su namenjene prodaju nacionalnim televizijama.

Autor: A.K.
Izvor: Blic.rs
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>