Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Dilaver postaje predsednik kompanije! Zejnep ne želi da odustane od Borana i sve više se trudi da ga osvoji! (Foto)

Sila i Boran ponovo uživaju u zajedničkim trentcima, nakon svih nedaća koje su ih zadesile konačno se prepuštaju, ali jedan telefonski poziv ponovo remeti mir u ljubavnom gnezdu i njihovu vezu dovodi u nova iskušenja.

Serija Sila večeras: Dilaver postaje predsednik kompanije! Zejnep ne želi da odustane od Borana i sve više se trudi da ga osvoji! (Foto)



Serija Sila večeras: Sila postaje ljubomorna na Zejnep koja se udvara Boranu! Zinar donosi neočekivanu odluku (Foto)
Boranu zvoni telefon, ne znajući ko je zove, Sila se javlja na njega i sa druge strane čuje ženski glas koji traži Borana, pomalo besno daje Boranu telefon koji svojoj doktorki govori da ga ometa u trenutku koji provodi sa svojom ženom. Dok Boran razgovara sa Zejnep, Silu zove Narin, koja joj saopštava da ima iznenađenje za njih dvoje. Sila pokušava da sakrije ljubomoru zbog Zejnep, ali joj to sve teže pada.

Boran pronalazi pismo koje je Sila napisal pre nego što je otišla u Istanbul i tragedije koja se dogodila. Dilaver i dalje smišlja plan kako da postane predsednik u kompaniji, pa okuplj zaposlene ljude, kako bi na upravnom odboru glasali za njega. Sili Ahmet iz kompanije javlja, da Dilaver pravi zaveru protiv nje, ali je to ni najmanje ne pogađa, već mu govori da što se nje tiču, mogu da preuzmu sve kompanije ako hoće.



Boran je u čudu slušao njen razgovor i ne može da poveruje koliko se njegova žena promenila, posle nesreće koju je imao. Iako je odlučila da ne ide na posao, posle razgovora koji je čuo, Boran je ubeđuje da bi trebala da se pojavi u kompaniji. Ona mu govori kako joj firma više nije važna, dok joj on odgovara da zna sve i da je samo želela da zaštiti ljude koje voli i pokazuje joj pismo koje je pronašao.

Serija Sila večeras: Ahmet aga je uhapšen, Boran se konačno budi iz kome! (Foto)
Boran sanja tragediju koja mu se dogodila i doživljava košmar, Sila mu govori kako je to samo bio ružan san i kako je i ona sanjala da dok je bio u bolnici kako je došao kod nje. On se šali sa njom i govori joj kako se seća da je bio. Sila se sprema za posao, a Narin se šali kako su lekari Borana pogrešno lečili čim joj je dozvolio da ide u firmu. Sastanak za novog predsednika kompanije je počeo, jedini kandidati su Sila i Dilaver. Većinom glasova, Dilaver dolazi na čelo kompanije. Konačno je uspeo u svojoj nameri, da zajedno sa Esmom preotme kompaniju od svoje snajke.

Narin zatiče Zejnep i Borana u razgovoru koji joj se ni malo ne dopada. Shvata da doktorka ima skrivene namere prema njenom bratu. Sila pokušava da dobije Borana na telefon, ali joj se on nejavlja. Zove Abahua i saznaje da je Zejnep kod njih u kući, što pojačavan njenu ljubomoru i shvata da doktorka pokušava da joj uništi brak.

Zinar aga pronalazi Ahmeta i govori mu kako zna da je on naručio Boranovo ubistvo i da će skupo platiti zbog toga. Obećava mu da ga neće pustiti dok se ne pronađe osoba koja je pucala. Sila dolazi kući i zatiče Borana i Zejnep u veoma prisnom razgovoru, prizor koji je videla ni malo joj se ne sviđa i svesva je da ima opasnu suparnicu, hoće li Boran uspeti da odoli šarmu svoje drugarice iz detinjstva?

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>