Region

Svet

Ceca Ražnatović: Deca mi prolaze kroz veoma težak period!

Pevačica Ceca Ražnatović je priznala da nakon svega što joj se u prošlosti dešavalo njeni ukućani, tačnije deca često proživljavaju bolne trenutke, ali takođe da ni njoj nije nimalo lako. Pred svega ona održava spektakularnu karijeru na nivou.

Ceca Ražnatović: Deca mi prolaze kroz veoma težak period!



Ceca Ražnatović oslobođena optužbi za nasilničko ponašanje!
Folk zvezda Ceca Ražnatović je prethodnih par nedelja se često pojavljivala u medijima, i publici se obraćala isključivo preko muzike, što su njeni fanovi sa radošću prihvatili. Medijima se pak obraća samo u kratkim izjavama i osvrtima na aktuelne teme, profesionalno i pristojno.

Ali kada su mediji objavili vest da Tužilaštvo Srbije ima dokaze da je Sobodan Milošević naložio ubistvo pevačicinog Supruga Željka Ražnatovića Arkana, Cecina bol koja se ne smiruje je otkrivena i u medijima.

"Deca mi prolaze kroz veoma težak period, sve to gledaju i proživljavaju na svoj način. Anastasija i Veljko bili su veoma mali kada im je otac ubijen", rekla je pevačica, a na pitanje kakvi su joj utisci nakon nastupa u Vršcu pevačica je odgovorila:

"Svaki novi koncert, specifičan je na svoj način. Divno je videti toliko omladine u publici. To što su oni tako dobro prihvatili pesme koje su nastale čak i pre nego što su se rodili, samo mi je satisfakcija više i znači da ću dugo trajati. Generacija moje dece je moja najbrojnija publika."

Autor: A.K.
Izvor: Story.rs
Foto: Twitter/Ceca Raznatovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>