Region

Svet

Pocepali tatu: Željko Joksimović proslavio rođenje sina sa prijateljima sa estrade (Foto)

Željko i Jovana Joksimović su postali roditelji malog Koste pre dva dana, a sinoć je ponosni tata slavio do kasno u noć sa prijateljima sa javne scene i rodbinom u restoranu na Adi Ciganliji.

Pocepali tatu: Željko Joksimović proslavio rođenje sina sa prijateljima sa estrade (Foto)Pevač Željko Joksimović je sinoć u restoranu na Adi Ciganliji slavio rođenje sina Koste, a među zvanicama su se našle javne ličnosti, kao i Željkova porodica i prijatelji.


Foto: Damir Dervišagić

"Fenomenalan je osećaj biti stric. Sad ćemo da slavimo kao da je u najmanju ruku Ivkova slava. Ne volim običaj da se cepa ponosni otac, ali pašće cepanje odmah s vrata. Nadam se da je poneo dovoljno košulja", kaže Saša, Željkov vrat, koji je u pratnji supruge i roditelja prvi stigao.


Foto: Damir Dervišagić

"Presrećna sam zbog Jovane i Željka. Mnogo mi se dopada ime koje su odabrali", rekla je Ceca Ražnatović koja je takođe bila na slavlju.


Foto: Damir Dervišagić

"Fantastično se osećaju Jovana i Kosta. Supruga i ja smo izabrali ime koje nam se oboma dopada - otkriva Joksimović, a samo nešto ranije ponosni tata je bio u opštoj bolnici "Medigrup", gde je čak dva puta bio u poseti sinu i supruzi.


Foto: Damir Dervišagić

Slavlje je bilo upotpunjeno, a samo neki od zvanica bili su Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Jelena Tomašević, Haris Džinović, Zorica Brunclik i Kemiš, kao i mnogo drugi koji su došli da sa Željkom proslave rođenje malog Koste.

Autor: A.K.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>