Region

Svet

Anastasija Ražnatović u ljubavnoj vezi sa Mašinim bratom (Foto)

Anastasija Ražnatović je započela vezu sa bratom buduće snaje, nakon što se njen brat Veljko verio sa Mašom Terzić. Ceca Ražnatović nije ipak htela da potvrdi njihovu vezu, dok je sinovljevu vezu sa Mašom javno podržala.

Anastasija Ražnatović u ljubavnoj vezi sa Mašinim bratom (Foto)



Nova tetovaža Veljka Ražnatovića je oduševila Anastasiju i Mašu! Pogledajte zašto! (Foto)
Naime, Anastasija Ražnatović je navodno u vezi sa Kostadinom Terzićem, bratom Maše Terzić, i čitava ljubav ne bi bila sporna da se Veljko i Maša nisu verili. Iako su dobili par negativnih komentara, Kostadinu i Maši to ne smeta, oni svoje slobodno vreme provode zajedno.

"Posle dva meseca Mašine i Veljkove veze, kad je Cecin sin počeo da se intenzivno druži sa budućim šurakom, priključila im se i Anastasija. Iz drugarstva se vremenom rodila ljubav između Cecine ćerke i Terzinog sina. U početku se s njima družio i Mašin i Kostadinov brat Nikša, ali je ubrzo shvatio da je suvišan", kaže jedan od Veljkovih i Anastasijinih drugara.

Kostadin, sin Zvezdana Terzića, studira na Fakultetu za ekonomiju i finansije, a njegova sestra Maša jedina otvoreno navija za vezu dvoje mladih. “Pa vi se svi zaljubili. Ceca neće znati ko joj je šta“, je jedan od komentara na Anastasijinom Fejsbuk profilu.

 


Autor: A.K.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Anastasija Ražnatović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>