Region

Svet

Region

Branislav Lečić i Nina Radulović: Svadba 16. oktobra

Svadba poznatog glumca Branislava Lečića i voditeljke Prve srpske televizije Nine Radulović zakazana je za 16. oktobar u elitnom klubu „Kolonijal san" u beogradskom naselju Senjak.

Branislav Lečić i Nina Radulović: Svadba 16. oktobra



Prema rečima dobro obaveštenog izvora, mladenci očekuju da će na venčanje doći oko 200 zvanica, među kojima će, osim rodbine i prijatelja, biti i veliki broj poznatih ličnosti iz sveta kulture, ali i politike.

"Svadba je isplanirana i organizovana relativno brzo, čim su Nina i Leka saznali da će postati roditelji. Buduća mlada uveliko bira venčanicu, a na svadbenoj ceremoniji se očekuje dolazak Lečićevih kolega iz Jugoslovenskog dramskog pozorišta, u kom je bivši ministar kulture prvak drame. Takođe se očekuje prisustvo bivšeg ministra pravosuđa Vladana Batića, kao i kolega iz sadašnje Lečićeve partije - Demohrišćanske stranke Srbije. Budući mladenci trenutno biraju meni koji će biti u vidu švedskog stola i dogovaraju angažman jednog poznatog beogradskog benda koji će zabavljati goste na slavlju. Koliko znam, nekoliko pesama otpevaća i Nina, budući da je poznata kao klupska pevačica".  

izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>