Region

Svet

Dejana Živković: Nije me lako osvojiti, put do mog srca je trnovit!

Dejana Živković svojom vezom sa Vladimirom Stojkovićem privukla je veliku pažnju javnosti, ali su je nakon raskida sa fudbalerom povezivali sa brojnim poznatim muškarcima, maneknka otkriva da je put do njenog srca veoma trnovit i da je ni malo nije lako osvojiti.

Dejana Živković: Nije me lako osvojiti, put do mog srca je trnovit!



Dejanu Živković upozoravaju: Sledi joj pakao od Stanije i Soraje!?
Nakon pojavljivanja Dejane Živković i Vladimira Mandića u emisiji "Amidži šou",  u medijma je počelo da se spekuliše kako su njih dvoje u vezi, ali mlada manekenka oštro je demantovala ovakve navode i dodala da joj je muka više od povezivanja sa svakim muškarcem koji se nađe u njenoj blizini.
 
"Nisam u vezi s Mandićem i muka mi je više od povezivanja sa svakim muškarcem koji se nađe u mojoj blizini. Nisam devojka koja se olako upušta u veze. Put do mog srca je trnovit i nije nimalo jednostavan. Mandića sam nedavno srela na snimanju "Amidži šoua" i malo smo se našalili", rekla je manekenka i dodala:

"Ništa se više nije dogodilo, a počele su insinuacije na račun našeg odnosa koji i ne postoji. Mislila sam da ne treba da reagujem na glasine i zato sam ćutala, ali one se i dalje produbljuju. Rekli su da je zbog mene došao i na reviju Suzane Perić, a nisam mu rekla ni zdravo! Prijatelji su mi savetovali da bi na to trebalo da stavim tačku", zaključila je Dejana.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Instagram/Dejana Dea Zivkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>