Region

Svet

Dino Merlin i Jelena Karleuša snimaju duet do kraja godine!

Dino Merlin i Jelena Karleuša trebalo bi uskoro da snime duet koji su već ugovorili, ali zbog obaveza pevača oko novog albuma, duetska pesma bi svetlost dana trebalo da ugleda do kraja godine.

Dino Merlin i Jelena Karleuša snimaju duet do kraja godine!Jelena Karleuša na svoj račun? Sram me bilo što imam ovako lepu... (Foto)
Jelena Karleuša posle duge medijske pauze vraća se na muzičku scenu sa dve nove pesme, a emisija ekipe Exkluziv prisustvovala je i stvaranju novog singla. Pevačica je odlučila da svoje fanove obraduje novim singlom koji već snima u studiju, ali i jednom duetskom pesmom koju će uraditi sa bosanskim kantautorom Dinom Merlinom.

Dogovor između Jelene i Dina je već postignut, ali zbog obaveza pevača duet će biti snimljen do kraja godine. Pevačica je rekla da svojim novim pesmama nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a fanovima obećava dva vrhunska hita. Jelena je svojevremeno izjavila i kako bi pored Merlina, volela da pesmu snimi i sa Željkom Joksimovićem, samo se na njenom spisku nikada nije našla ni jedna koleginica.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot/Prva.rs, Facebook/Dino Merlin

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>