Ostalo

Sme�no

Zubar pravi klona Džona Lenona od pevačevog zuba

Zub Džona Lenona koji je prodat pre dve godine na aukciji završiće kao uzorak DNK za mogućeg klona pevača, a čitav eksperiment je isplanirao kanadski zubar Majkl Zuk, kome ni ilegalnost ovog poduhvata ne predstavlja problem.

Zubar pravi klona Džona Lenona od pevačevog zuba



Pre dve godine kandadski zubar Majkl Zuk je kupio zub pevača Džona Lenona, a sada je isplanirao da izdvoji iz njega DNK i napravi kolona legendarnog pevača. Čak ni ilegalnost ovog poduhvata mu ne predstavlja veliki problem i prepreku.

On kaže da da će planirano dete držati podalje od poroka kao što su cigarete, alkohol  i droga, a takođe planira da ga upiše na časove gitare, nadajući se da će poput "originala" imati neverovatni dar za muziku.

Mnogo prepreka se nalazi na putu ostvarenja sna ovog zubara, ali on je i dalje veoma optimističan. "Cilj mi je da dođem u posed DNK Džona Lenona. Njegov gen vredi milione, a legalnost ovog poduhvata mi nije prepreka, sve zavisi u kojoj zemlji se to radi. Tako da, ako ne može u jednoj moći će u drugoj", rekao je Majkl za "Channel 4".

Autor: A.K.
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>