Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Ahmet aga je uhapšen, Boran se konačno budi iz kome! (Foto)

Sestra objašnjava Sili kako Boran reaguje svaki put kada je ona u njegovoj blizini, govori joj da on može da je čuje i kada mu nešto šapuće na uvo njegov puls se ubrza. Sila je ljuta na Emrea zato što je u njeno ime ucenjivao Esmu, govori mu da je između njih samo partnerski odnos.

Serija Sila večeras: Ahmet aga je uhapšen, Boran se konačno budi iz kome! (Foto)



Serija Sila večeras: Borana prebacuju u Istanbul, Emre ucenjuje Esmu u Silino ime! (Foto)
Srećna je što ih vežu lepe uspomene iz detinjstva, ali da je to završeno. Emre se povlači govori Sili kako se nikada više neće videti. Erkan namešta zasedu Ahmet agi koga hapsi policiija. Boran otvara oči, Sila je presrećna i zove Narin kako bi joj saopštila srećnu vest, da joj se brat konačno probudio iz kome.

Zbunjen celokupnom situacijom, Boran se ne seća šta mu se zapravo dogodilo. Iako se seća ikova ljudi, problem mu pravi što ne može da shvati šta ga povezuje sa tim osobama. Zinar aga javlja Sili telefonom da je i Ahmet aga uhapšen, dok mu ona presrećno odgovara da se i Boran probudio. Ahmet aga u policiji poriče krivicu i govori kako nije on naručio ubistvo Borana.



Dilaver ubeđuje Esmu da nije samo dovoljno to što su vlasnici deonica, nego da moraju da privuku pažnju Sile i Emrea da ih slušaju i uvažavaju kao jedne od suvlasnika kompanije. Sila dovodi Bedirhana kod Borana u posetu, daje mu klikere koje mu je poslao Emir, ali Boran ne može da se seti o kome je reč.

Zbog problema sa pamćenjem, tim lekara zaklujučije da je najbolje da se slučaj prepusti Zejnep, koja važi za jednog od najboljih psihijatara. Sila razgovara sa lekarima koji joj objašnjavaju, da se Boran pojedinih stvari iz života ne seća i da će mu se pamćenje postepeno vraćati. Govori joj da postoji mogućnost da se nekih stvari nikada ne seti i da su zbog toga morali da mu angažuju psihoterapeuta. Boranovo stanje se lagano popravlja uz pomoć Zejnep za koju se ispostavilo da je njegova drugarica iz osnovne škole. Sila postaje ljubomorna na psihoterapeuta, a da li za to postoji i opravdan razlog?

Autor: J.B.
Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>