Region

Svet

Region

Vodimo vas u bioskop: Pompeja od danas na velikom platnu, pogledajte film među prvima! (Foto+Video)

U saradnji sa distributerskom kućom Tuck, portal Svet Plus svojim najvernijim i najbržim čitaocima poklanja ulaznice za projekciju dugoočekivanog epskog spektakla "Pompeja" (Pompeii), u bioskopu Tuckwood u 18.30 sati.

Vodimo vas u bioskop: Pompeja od danas na velikom platnu, pogledajte film među prvima! (Foto+Video)



Ime, prezime i kontakt telefon pošaljite na email naše redakcije [email protected] a mi ćemo vam pokloniti po dve ulaznice za današnju projekciju ovog filmskog spektakla, u bioskopu Tuckwood u 18.30 sati.

Smeštena u 79. godinu pre nove ere, "Pompeja" prati priču o robu koji postaje gladijator. Pored borbe za život, primoran je da bije i bitku sa vremenom, kako bi spasao svoju jedinu ljubav. Kasia je ćerka bogatog trgovca, primorana da se uda za korumpiranog rimskog senatora. A kada se planina Vezuv probudi bujicom ključale lave, Majlo (Kit Harington) mora da pronađe način da pobegne iz Arene i zaštiti Kasiju, dok se veličanstvena Pompeja oko njega ruši.



"Pompeja" je od danas na redovnom repertoaru domaćih bioskopa, a pod rediteljskom palicom Pola Andersona u ulogama su se našli: prepoznatljivi Kit Harington iz "Igre prestola", Kifer Saterlend, Keri En Mos, Emili Brouning, Džerard Haris i Džesika Lukas.

Pogledajte trejler:



Autor: B.B.
Foto: Tuck Vision

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>