Region

Svet

Dženan Lončarević: Spremam novu pesmu, a i velika turneja je na pragu

Dženan Lončarević je obradovao svoje fanove jer je najavio novu pesmu, a pored nje i crnogorsku turneju. On je pre manje od mesec dana izbacio spot za pesmu "Loše su godine", čime je oduševio svoju publiku.

Dženan Lončarević: Spremam novu pesmu, a i velika turneja je na pragu



Premijerno: Dženan Lončarević - Loše su godine! Pogledajte novi spot snimljen kao mini film (Video)
Pevač Dženan Lončarević vredno radi, pa je pored spota za pesmu "Nove su godine", koju je izbacio pre manje od mesec dana za svoje fanove najavio i novu pesmu "Ovo je moj grad", kao i crnogorsku turneju.

"U Austriji i Nemačkoj je zaista bilo fantastično, atmosfera je bila odlična i bilo je baš dosta ljudi", kaže pevač koji je imao uspešne nastupe po Minhenu i Lincu.

"Spremam novu pesmu "Ovo je moj grad", koju ću uskoro premijerno izvesti na Pinkovom festivalu. Ne bih još otkrivao nešto više o toj numeri, pustiću publiku da je čuje pa da sama zaključi. Posle toga opet putujem. Već u maju idem u Cirih, posle ću nastupiti i kao specijalni gost u finalu bosanskog šou programa Zvezda možeš biti i ti, a onda me od polovine jula do polovine avgusta čeka i crnogorska turneja", otkrio je Dženan.

Autor: A.K.
Izvor: Pulsonline.rs
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>