Region

Svet

Dijani Janković pozlilo tokom snimanja, hitno prevezena u bolnicu!

Dijana Janković hitno je prebačena u jednu privatnu bolnicu nakon što joj je tokom snimanja nove pesme u studiju pozlilio. Pevačici su urađene potrebne analize i nakon detaljnih pregleda puštena je na kućno lečenje.

Dijani Janković pozlilo tokom snimanja, hitno prevezena u bolnicu!



Dijana Janković se pohvalila novom vilom: Dobrodošli u moju kuću (Foto)
Dijana Janković trenutno radi novi singl pod nazivom "Hiljadu i sto", koju će uskoro predstaviti publici, a koju su za nju uradili Leontina Vukomanovic i Vladimir Grajic Graja, ali pred kraj snimanja pevačici se slošilo, pa je hitno prebačena u jednu privatnu kliniku, gde je nakon urađenih analiza puštena je na kućno lečenje.

Iako je do sada snimala samo brze pesme, Dijana kaže da je mnogo naučila tokom saradnje sa poznatim muzičarima koji potpisuju velike hitove. Iako je posao na kraju odrađen do perfekcije, pevačici se pred kraj snimaja desio peh.

"Smatram da čovek ceo život uči i da uvek uz sebe treba da ima profesionalce, tako da sam pažljivo slušala svaki savet Leontine i Graje i mnogo od njih naučila, i tek ću! Pesma je prelepa, i uskoro odlazim u Beč gde ću za nju snimiti spot! Istina je da mi je pred kraj snimanja pozlilo i da sam primila infuziju na jednoj privatnoj klinici, ali to je zato što dva dana nisam jela, kako bih što lakše otpevala pesmu", rekla je Dijana.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Dijana Jankovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>