Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Borana prebacuju u Istanbul, Emre ucenjuje Esmu u Silino ime! (Foto)

Dželil je ljut na Bedar što mu nije rekla istinu za izraslinu koju joj je doktor otkrio, ona mu govori kako nije želela da ga opterećuje i moli ga da ništa ne govori Sili. Čovek koji je pucao u Borana preti Ahmet agi da će sve ispričati Firuzu ukoliko ne dobije pare.

Serija Sila večeras: Borana prebacuju u Istanbul, Emre ucenjuje Esmu u Silino ime! (Foto)



Serija Sila večeras: Narin saznaje da će roditi ćerku, Boranovo stanje se pogoršava! (Foto)
Nakon što specijalisti pregledaju Borana, dolaze do zaključka da bi najbolje bilo da se prebaci u bolnicu u istanbulu. Abahu je jako zabrinut za svog najboljeg prijatelja i plaši se mogućeg ishoda. Lekari Sili saopštavaju da je najbolje da Boran bude u blizini specijalista koji mogu da odreaguju u svakom trenutku, odlučuje da zajedno sa Boranom krene u Istanbul.

Esma dolazi na sastanak sa Emreom koji joj govori da treba da se povuče iz holdinga u zamenu za to nudi joj novac. Esma ne pristaje na ucenu i odlazi sa sastanka. Sila saopštava Firuzu i Kesver da moraju da otputuju u Istanbul kako bi Boran bio pod nadzorom stručnih lekara. Sila kolima hitne pomoći odlazi sa Boranom u Istanbul, dok su Dželil i Bedar u drugom automobilu sa Bedirhanom i prate ih.

Dilaver obaveštva Esmu da je Sila zajedno sa Boranom u Istanbulu. Dželil i Bedar sa Berdihanom dolaze u Silinu kuću u kojoj je odrasla, oduševljeni prizorom smatraju da ovakva vila nije za njih. Borana smeštaju u bolnicu u Istanbulu, a lekari joj govore kako su prebrodili najteži deo i da će sada sve biti kako treba.



Ahmet aga želi da ubije Erkana zato što mu je pretio i tražio novac, a nije završio posao do kraja. Doktor daje sili ohrabrujuće znake i kaže joj da mora samo da bude strpljiva. Esma dolazi u bolnicu kako bi obišla Borana, nailazi na Silu kojoj njeno prisustvo nikako ne odgovara.

Sestra objašnjava Sili kako Boran reaguje svaki put kada je ona u njegovoj blizini, govori joj da on može da je čuje i kada mu nešto šapuće na uvo njegov puls se ubrza. Sila je ljuta na Emrea zato što je u njeno ime ucenjivao Esmu, govori mu da je između njih samo partnerski odnos. Srećna je što ih vežu lepe uspomene iz detinjstva, ali da je to završeno. Emre se povlači govori Sili kako se nikada više neće videti. Erkan namešta zasedu Ahmet agi koga hapsi policiija...

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>