Svet

Region

Rijana demantovala trudnoću, majčinstvo je poslednja stvar o kojoj razmišlja!

Iako su svi svetski mediji objavili da je Rijana trudna i da čeka bebu sa Drejkom, izvor blizak pevačici demantovao je ovakve navode i dodao da joj je majčinstvo trenutno na poslednjem mestu.

Rijana demantovala trudnoću, majčinstvo je poslednja stvar o kojoj razmišlja!



Rijana zvanično proglašena modnom ikonom u 2014. godini (Foto)
Svetski mediji preneli su u nedelju vest kako je Rijana u drugom stanju, međutim, izvor blizak svetskoj zvezdi demantuje ovakve spekulacije i dodaje da pevačica nikako još nije spremna da se ostvari u ulozi majke.

"Rijana nije trudna, majčinstvo je poslednja stvar o kojoj ona razmišlja. Trenutno ime previše obaveza, pa ne može da se bavi razmišljanjem oko deteta. Nažalost imate netačne informacije"; rekao je izvor.

Glasine oko navodne trudnoće pevačice započele su, kada je ona odbila da se pojavi tokom Drejkove turneje na jednoj zabavi, jer će se tom prilikom služiti velike količine alkohola i trave.

"Jednog dana kada upozna pravog čoveka sa kojim bi mogla da započne porodični život, sigurno će se ostvariti i u ulozi majke. Siguran sam da će biti odlična mama, ali ona za to trenutno nije spremna", zaključio je izvor blizak pevačici.

Viber

Izvor: Svet Plus


>