Region

Svet

Gagi Đogani se raduje Anabelinom povratku u Srbiju: Znao sam da će se vratiti!

Gagi Đogani ne krije zadovoljstvo što će se njegova bivša supruga Anabela Atijas vratiti u Beograd, jer će tako ponovo biti u blizini njihovih ćerki Lune i Nine koje mu jako nedostaju otkako su se sa majkom preselile u Sarajevo.

Gagi Đogani se raduje Anabelinom povratku u Srbiju: Znao sam da će se vratiti!



Gagi Đogani o raskidu sa Milenom: Često smo se svađali i bili smo ljuti jedno na drugo
Anabela Atijas izjavila je kako će se zbog poslovnih obaveza vratiti u Beograd, a ta informacija je najviše obradovala njenog bivšeg supruga Gagija Đoganija koji je presrećan što će njihove ćerke Lunu i Ninu ponovo moći redovno da viđa.

"Iako mi je Anabela zabranila da je pominjem u bilo kom kontekstu, imam pravo na svoje mišljenje i zato ću vam reći da sam znao da će se jednog dana vratiti jer Anabelu poznajem pola života i znam kako razmišlja. Njoj je odgovaralo da živi u Sarajevu dok je beba bila mala, ali sada je svesna da karijeru mora da gradi ovde", rekao je Gagi i dodao:

"Nas dvoje ne komuniciramo, tako da mi nije ona saopštila da se vraća u Srbiju, već ćerke Nina i Luna. Mislim da već u junu dolaze. Presećan sam što će Nina ovde nastaviti školovanje i što će mi biti blizu, svaki put kada me pozove, kaže: "Ja ću samo kod tebe da živim“, ali biće sa Anabelom jer još je mala i treba joj majka. Nisu mi rekle da se Anabela razvodi, a inače mi sve pričaju, tako da mislim da je sve u redu u njenom braku i da voli muža", zaključio je frontmen grupe Fanki Dži.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Gagi Djogani

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>