Region

Svet

Nataša Bekvalac sestrin uspeh proslavljala na splavu Vlade Vuksanovića!

Nataša Bekvalac i njena porodica, nakon održane revije koju je imala Kristina, odlučila je da uspeh svoje mlađe sestre proslave na splavu pevačicinog bivšeg dečka Vlade Vuksanovića.

Nataša Bekvalac sestrin uspeh proslavljala na splavu Vlade Vuksanovića!



Nataša Bekvalac o Kristininoj prvoj reviji: Ponosna sam, ovo je samo početak njenog uspeha (Foto)
Iako je nedavno raskinula vezu sa manekenom Vladom Vuksanovićem, Nataša Bekvalac odlučila je da uspešnu reviju svoje sestre proslavi na splavu svog bivšeg verenika u društvu Kristine i svojih roditelja. Raspoložene sestre Bekvalac igrale su do ranih jutarnjih časova i uživale u Kristininom uspehu. Vlada Vuksanović te večeri nije bio na splavu, ali je kratko prokomentarisao da su pevačica i kreatorka bile na pravom mestu za provod, prenosi Blic.rs.

Krtistina Bekvalac sinoć je predstavila svoju prvu samostalnu reviju  na 24. Fashion Selectionu. Njena najveća podrška bila joj je, naravno, sestra Nataša koja je bila jako ponosna na Kristinin uspeh: "Ponosna  sam na nju i na pozitivne kritike  modnih stručnjaka, ali i ljudi koji su bili u publici i nisu iz sveta mode. Ovo je samo početak njenog uspeha, a  moji roditelji, Dragana i ja ćemo uvek biti njena podrška i vetar u leđa", rekla je pevačica nakon završene revije za Blic.

Autor: J.B.
Foto: P. Marković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>