Region

Svet

Bane Janković i Katarina Živković: Svađajte nas do sutra, posvađati nas nećete!

Iako su okončali četvorogodišnju vezu Katarina Živković i Bane Janković su i dalje u žiži javnosti, jer razlozi za njiov raskid se menjaju, od toga da su se sporazmno razišli, pa do toga da je Katarina varala Baneta.

Bane Janković i Katarina Živković: Svađajte nas do sutra, posvađati nas nećete!



Katarina Živković ostavila Baneta Jankovića zbog sestrića Bogoljuba Karića?!
Iako su biviši farmeri Katarina Živković i Bane Janković okončali vezu javnost ne prestaje da govori o njima. Očigledno uznemireni i Katarina i Bane su se oglasili na drušvenim mrežama, jer kako navode, mediji pokušavaju da ih posvađaju i razdvoje još više. Pogotovu što je nova vest ta da je pevačica postala prilično bliska sa sestrićem Bogoljuba Karića, biznismenom Aleksandrom Nedeljković.

Katarina Živković optužuje Baneta Jankovića za glasine o prevari!
"Svađajte nas do sutra, posvađati nas nećete nikada. Za 4 godine smo mi pored svega izgradili jedno ogromno poverenje, razumevanje i sustinšku ljubav. Kao par se uvek izdvajali i bili primer drugima, kao prijatelji ćemo biti još bolji, podrzavaćemo se kao i do sada. Slatko se smejemo tekstovima raznim, ovakvim, onakvim (bolje da ne komentarišemo)...samo ću vam reći jednu stvar a to je da sam srećna što imamo jedno drugo i u dobru i u zlu...Šta god drugi pokušavali, mi ne damo na nas i ako treba borićemo se kao lavovi", a ubrzo dodala i:

"Hvala novinarima što su nas na njihov specifican povezali i od nas napravili mnogo veće prijatelje no što smo bili do sada a dok nas budu blatili mi ćemo se smejati... jer su druge stvari kod nas bitne i vrednije od tekstova", završila je Kaća, a odmah ispod njegog statusa oglasio se i Bane:

"Žene, da ne bude zabune, mi smo uvek bili specifični, pa cemo biti i sada. Kaća bez mene može, ja bez nje mogu, ali lakše je i bolje da uvek imamo iskrenu podršku jedno od drugog. To smo dugo gradili, to ćemo i sačuvati, kao prijatelji. Ma koliko to vama čudno bilo."

Autor: A.K.
Izvor: Pulsonline.rs
Foto: Facebook/Katarina Zivkovic Official

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>