Region

Svet

Marina Tucaković istraumirana sinovljevim hapšenjem: Sve je u redu, ali uvek postoji crv sumnje

Sin Marine Tucaković je pre par dana uhapšen u blizini Brankovog mosta u Beogradu, i to zbog posedovanja narkotika. Njegova majka je navela da se Milan nije zadržavao u stanici, ali svejedno je zabrinuta.

Marina Tucaković istraumirana sinovljevim hapšenjem: Sve je u redu, ali uvek postoji crv sumnjeSin Marine Tucaković uhapšen zbog posedovanja narkotika! (Foto)
Od kako je se pojavila vest da je sin Marine Tucaković, Milan Radulović, uhapšen zbog posedovanja narkotika niko nije mogao da stupi u kontakt sa Marinom. Ona je za Ekskluziv izjavila da ga nisu zadržavali u stanici, i da ostaje da se vidi šta je zapravo posedovao kod sebe.

"Malo su mediji preterali, on je bio samo petnaest minuta u stanici i videćemo kada pokažu šta je u stvari bilo, treba da ide kod sudije za prekršaje i to je u stvari sve." Ona takođe nije krila da je zabrinuta i da ju je čitava vest oko hapšenja istraumirala. "Ja sam bila istraumirana! I danas sam, ali nekako znam da će sve biti u redu, ali taj crv sumnje je tu."

Autor: A.K.
Izvor: Prva.rs
Foto: Princreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>