Svet

Region

Drugi pokušaj! Džoni Dep opet poljubio Džimija Kimela (Video)

Džoni Dep je već postao redovni gost emisije koju vodi Džimi Kimel, "Uživo sa Džimijem Kimelom", a već drugi put u godinu dana ga je poljubio u usta baš u toj emisiji.

Drugi pokušaj! Džoni Dep opet poljubio Džimija Kimela (Video)Glumac Džoni Dep je jedan od gostiju koje Džimi Kimel redovno prima u svoju emisju "Uživo sa Džimijem Kimelom", ali ono što je čudno je to što je glumac baš u toj emisiji već drugi put u roku od godinu dana poljubio voditelja i to u usta.

Prvi put se se dogodilo kada je voditelj pohvalio Džonija rekavši: "Da se ne lažemo, imaš prelepo lice", na šta je glumac ustao i poljubio ga u usta, time zaradivši ogroman aplauz i povike.Drugi put, u istoj emisiji, Kimel je poljubio glumca, a pre toga se žalio Džoniju jer pati zbog veridbe, a kroz šalu je spomenuo kako je mislio da je Depova i njegova "veza" ozbiljna. Poljubac im izgleda prelazi u tradiciju, a i ovaj put su dobili orgoman aplauz.Džoni Dep se inače verio sa Amber Herd, a glasine da će ovaj par dobiti prinovu su nasledile odmah nakon objave veridbe.

Autor: A.K.
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>