Style

Ljubav

Nataša Bekvalac o Kristininoj prvoj reviji: Ponosna sam, ovo je samo početak njenog uspeha (Foto)

U prepunoj sali sestra Nataše Bekvalac, Kristina Bekvalac, je predstavila svoju prvu samostalnu reviju  na 24. Fashion Selectionu. Njena najveća podrška bila joj je, naravno, sestra Nataša.

Nataša Bekvalac o Kristininoj prvoj reviji: Ponosna sam, ovo je samo početak njenog uspeha (Foto)



Pevačica Nataša Bekvalac je sinoć za svoju sestru Kristinu bila podrška, pošto je Kristina imala svoju prvu samostalnu reviju. Pevačica se nije toliko trudila oko izgleda jer, kako je navela, imala je pune ruke posla oko revije.


Foto: P.Marković

"Ma nisam ni gledala šta oblačim, niti mi je bilo bitno kako ću da izgledam. Mi smo toliko posla imale povodom pripremanja revije da nisam ni brinula ni o čemu drugom", rekla je Nataša. Iako ona smatra da se nije potrudila, svejedno je izgledala veoma lepo, kao i njena sestra. Obe su se odlučile za crne kombinacije, iako je jedna nosila visoke štikle, druga se opredelila za gumene čizme.

"Znam koliko je za svaku haljinu, odelo, za svaki kreirani komad koji ste videli na reviji Kristina uložila ljubav, energije, vremena i mašte. Ona je beskrajno talentovana i juče nismo samo prisustvovali reviji, već je Kristina uspela da nas uvede u upozna sa njenim "good or bad" svetom", dodala je pevačica.


Foto: P.Marković

Koliko je ponosna na svoju sestru nije mogla u potpunosti da pokaže, sigurno je da će joj uvek biti tu kao podrška i zna da je ovo samo početak uspeha Kristine kao modne kreatorke. "Ponosna  sam na nju i na pozitivne kritike  modnih stručnjaka, ali i ljudi koji su bili u publici i nisu iz sveta mode. Ovo je samo početak njenog uspeha, a  moji roditelji, Dragana i ja ćemo uvek biti njena podrška i vetar u leđa."

Autor: A.K.
Izvor: Blic.rs
Foto: P.Marković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>