Region

Svet

Katarina Živković ostavila Baneta Jankovića zbog sestrića Bogoljuba Karića?!

Veza Katarine Živković i Baneta Jankovića se okončala skoro, a navodno razlog za prekid bila je Katarinina prevara. Nju sada povezuju sa sestrićem Bogoljuba Karića, Aleksandrom Nedeljkovićem.

Katarina Živković ostavila Baneta Jankovića zbog sestrića Bogoljuba Karića?!



Pevačica Katarina Živković je navodno započela vezu sa biznismenom Aleksandrom Nedeljković, sestrićem Bogoljuba Karića, a njen razlog za prekid veze sa Banetom Jankovićem je upravo to što nije htela da bude rastrzana između dve ljubavi.

Katarina Živković: Od mene su napravili najgoru preljubnicu!
"Kaća i Bane zapali su u krizu pre dva meseca. Tada je on posumnjao da se ona viđa s nekim, ali nije znao s kim. Međutim, brzo je saznao da je reč o Saši. Kaća i Saša se poznaju dugo, ali su pre nekoliko meseci počeli intenzivno da se dopisuju i viđaju. Otkad se on pojavio u njenom životu, interesovanje za Baneta je počelo da bledi, zbog čega su i raskinuli", rekao je za "Blic" izvor.

Katarina je bila veoma zbnjena njenim povezivanjem sa Nedeljkovićem. "Sašu poznajem dugo, Bane nas je upoznao. Povezuju me s raznim muškarcima, pa me ne čudi što su me povezali i s njim. Ne želim ništa da objašnjavam i da se pravdam".

"Nisam javna ličnost i ne znam zašto bi nekoga interesovalo s kim se zabavljam", rekao je Nedeljković, a na pitanje da li je on možda razlog raskida slavnog para samo je odgovorio: "Ne znam šta bih vam rekao. Sačekajte malo, pa ćete videti sami".

Autor: A.K.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Katarina Zivkovic Official

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>