Region

Svet

Ples sa zvezdama: Aleksandar Šapić se skida go na zahtev produkcije?

Učesnik Plesa sa zvezdama Aleksandar Šapić, nekadašnji vaterpolista, istakao je da mu ne bi bio problem da se, ukoliko se to od njega u šou bude tražilo, skine go.

Ples sa zvezdama: Aleksandar Šapić se skida go na zahtev produkcije?Ples sa zvezdama: Saša Vidić - Nisam razočaran, znao sam da imam dve leve noge!
Proslavljeni vaterpolista gostovao je emisiji "Bulevar B92" na istoimenoj televiziji i otkrio da mu ne bi bio problem kada bi morao da skine majicu, jer je 25 godina gotovo svakodnevno to radio.

Ples za zvezdama: U dvoboj idu Saša Vidić i Ana, Nikolija Jovanović i Ignjat! (Foto)
"Ako koreografija to bude tražila, ja ću se skinuti. Nije mi to problem jer sam 25 godina maletene bio go, samo u gaćicama", izjavio je Aleksandar Šapić, sadašnji predsednik opštine Novi Beograd i jedan od učesnika plesnog šoua Ples sa zvezdama iz kog je je u ponedeljak prvi ispao modni kreator Saša Vidić.

Tokom gostovanja zgodni sportista se osvrnuo i na zle jezike koji reaguju na njegovo učešće u ovom humanitarnom šou programu: "Ko mi zamera što plešem, taj mi zamera sve. Ja tu ne mogu ništa, a ukoliko pratite moj Tviter nalog shvatićete da ja nikoga ni u šta ne ubeđujem".

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Ples sa zvezdama

Viber

Izvor: Svet Plus


>