Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Narin saznaje da će roditi ćerku, Boranovo stanje se pogoršava! (Foto)

Rezultati biopsije pokazuju da Bedar ima masu u dojci i doktor joj saopštava da moraju da joj urade biopsiju. Narin saznaje da nosi devojčicu i jako je srećna zbog tog saznanje, jer zna da bi Azad jako voleo da imaju ćerku.

Serija Sila večeras: Narin saznaje da će roditi ćerku, Boranovo stanje se pogoršava! (Foto)



Serija Sila večeras: Boran se i dalje bori za život, Bedar saznaje da ima rak! (Foto)
Sila Bedirhana ostavlja Kesver dok ona odlazi do škole koju je Boran sagradio zbog nje. Dolazi na ideju da snimi razgovor sa decom u školi, da bi pustila Boranu u nadi da će ga barem nešto probudi iz kome. Presrećna Narin govori Sili kako će roditi devojčicu, što i nju dodatno raduje.

Doktor saopštava Dželilu da je pregled za Bedar pomeren, ne znajući da mu supruga ništa nije ispičala vezano za njeno zdravstveno stanje. Sila sedi pored Borana i pričamu o tome kako će Narin dobiti ćerku, a potom mu objašnjava kako je išla u školu i počinje da mu pušta snimak dece koja su presrećna izgradnjom iste.



Ahmet aga se u Istanbulu krije od policije koja ga juri zbog sumnje da je unajmio ubicu koji je pucao na Borana. Sili lekari saopštavaju da bi bilo najbolje da njenog supruga pregleda najpoznatiji neurohirug iz Istanbula, a posle će znati šta da rade.

Dželil je ljut na Bedar što mu nije rekla istinu za izraslinu koju joj je doktor otkrio, ona mu govori kako nije želela da ga opterećuje i moli ga da ništa ne govori Sili. Čovek koji je pucao u Borana preti Ahmet agi da će sve ispričati Firuzu ukoliko ne dobije pare...Da li će Ahmet odgovarati za svoje delo?

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>