Svet

Region

Šokantno! Pičiz Geldof umrla zbog tečne dijete?!

Pičiz Geldof, ćerka Boba Geldofa, umrla je iznenada u 25. godini života, a iako je javnosti razlog još uvek nepoznat, sumnja se da je mladu britansku starletu usmrtila takozvana "tečna" dijeta.

Šokantno! Pičiz Geldof umrla zbog tečne dijete?!



U kući nekadašnje uspešne manekenke u Vašingtonu, u kojoj je i pronađena mrtva, policija je našla uobičajenu količinu lekova i nije bilo nikakvog traga opijatima. Budući da je telo Pičiz bilo bez telesnih povreda i nije ostavljena nikakva oproštajna poruka, njena smrt se ne tretira sumnjivom pa se pretpostavlja da je umrla prirodnom smrću. Ipak, britanski mediji prenose kako je starleta bila na režimu "tečne" dijete koju inače prati rigorozna ishrana u vidu sokova od pasiranog voća i povrća, a već je poznato da ova dijeta može uzrokovati srčani udar, navodili su stručnjaci.

Umrla ćerka Boba Geldofa - Kako ćemo podneti ovu bol?
Otac mlade Pičiz, muzičar i veliki humanitarac Bob Geldof, zaprepašćen je vešću o smrti svoje druge ćerke koju ima sa pokojnom suprugom Polom Jejts od koje se razveo 1996. Plavokosa i urbana Pičiz je, kako kaže, bila njegova "najluđa" kćerka i zbog svog razvratnog života važila je donedavno za britansku Paris Hilton. Pratile su je priče da konzumira teške narkotike i da je veliki ovisnik, iako je ona sve poricala. Manekenstvom se bavila dok nisu pronađene njene gole slike koje su ubrzo potom preplavile internet, pa je mlada bogatašica izgubila manekenske angažmane.

Iza sebe imala je dva braka, prvi 2008. sa Maksom Dramijem od kojeg se razvela godinu dana kasnije, a potom se 2012. udala za pevača Tomasa Koena sa kojim je imala dva sina. Primirila se i svakodnevno objavljivala porodične fotografije na društvenim mrežama, zbog čega su mnogi bili uvereni da se potpuno posvetila majčinstvu i odrekla poroka i okrenula zdravom životu. Za medije je svojevremeno izjavila kako je šokirana svojim neodgovornim ponašanjem u prošlosti i da je nakon dvoje dece, posle majčine smrti, konačno ispunjena. Poslednja slika koju je objavila na društvenoj mreži dan pred smrt bila je iz detinjstva, sa majkom.

Autor: B.B.
Foto: Instagram/Peaches Geldof-Cohen

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>