Region

Svet

Region

Premijeru nove sezone Igre prestola gledalo 6,6 miliona

Prvu epizodu četvrte sezone Igre prestola koja je premijerno prikazana u nedelju pogledalo je oko 6,6 miliona gledalaca u SAD, prenosi HBO.

Premijeru nove sezone Igre prestola gledalo 6,6 milionaIgra prestola postaje film: Ti zmajevi postaju baš veliki!
Željno iščekivana premijera "Igre prestola" u nedelju je bila bolja od početka treće sezone kada je tu prvu epizodu gledalo 4,4 miliona. Serija o građanskim ratovima, politici i mitskim stvorenjima mogla bi da prevaziđe ubedljivo najgledaniju seriju HBO-a "Porodicu Soprano" čije je finale 2007. privuklo 11,9 miliona gledalaca, piše Rojters.

Posle ubistva glavnih članova porodice Stark u šokantnoj epizodi "Crveno venčanje" prošle godine, ova sezona pokazaće kako se preživeli Starkovi suočavaju sa time. Publika je u nedelju videla Arju Stark koju igra 16-hodišnja Mejsi VIlijams, kako se surovo sveti za smrt članova svoje porodice.

Serija je rađena prema zbirci romana Džordža R.R. Martina "Pesme leda i vatre" koje je u Srbiji objavila "Laguna". HBO je saopštio da je 8,2 miliona gledalo premijernu epizodu kao i dve reprize kasnije u nedelju. Širom sveta, "Igru prestola" u proseku gleda 14,4 miliona gledalaca.

Autor: J.B.
Izvor: Tanjug.rs
Foto: Screenshot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>