Region

Svet

Katarina Živković optužuje Baneta Jankovića za glasine o prevari!

Razne verzije za prekid veze Katarine Živković i Baneta Jankovića se non stop vrte u javnosti, poslednja jeste ta da je pevačica varala Baneta sa izvesnim Zoranom Ajkovićem, a kako je Katarina ubeđena javnosti je plasirana ta vest od stane nikog drugog do Baneta lično.

Katarina Živković optužuje Baneta Jankovića za glasine o prevari!



Bane Janković u teškoj depresiji, zbog raskida sa Katarinom Živković napušta Srbiju!
Poslednjih par dana javnost bruji o prekidu veze između Katarine Živković i Baneta Jankovića. A šuskanja o prevari koju je Katarina imala sa biznismenom Zoranom Ajkovićem navodno je pustio sam Bane. Ona ga je kontaktirala i napala jer je ubeđena da sve glasine je upravo on plasirao.

Katarina Živković se rasplakala na nastupu, pevačicu pogodili stihovi pesme!
"Kada su je novinari zvali da prokomentariše svoju vezu sa Zoranom Ajkulom, Katarina je bila šokirana kako su oni mogli da saznaju. Do samog objavljivanja nije mogla da veruje da će se to stvarno naći u medijima, te nije pravila ishitrene korake. Međutim, kada je pročitala celu priču, odmah je optužila Baneta da je on taj koji je pustio ovu informaciju u medije. Osim što je svim prijateljima pričala da je njen bivši dečko kriv, ona je istog trenutka i sa njim kontaktirala i napala ga, isptivajući ga zašto želi da joj uništi život", rekao je izvor blizak pevačici.

"Ona je zaista ubeđena da je Bane to plasirao u medije, dok joj se on sve vreme pravdao, rekavši joj još i da je jako razočaran njenom reakcijom. Iako je bio jako ubedljiv, Kaća je ostala pri svom mišljenju i tek sada ne želi da bilo šta sa njim polemiše. Ali to je prosto nemoguće, jer je Bane menadžer Nenada Aleksića Ša, koji je snimio duetsku pesmu sa Kaćom, te je Janković ugovorio nekoliko njihovih zajedničkih nastupa. Tako će Kaća i Ša zajedno nastupiti 10, 17. i 24. maja u inostranstvu, a kako je Bane organizator tih tezgi, moraće da ide sa njima. Da li će to biti prilika da njih dvoje rasprave sve nedoumice, ili će neko od njih odustati od puta, zaista ne zna. Ali siguran sam da je Kaća mnogo ljuta na Baneta", dodao je isti izvor.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Katarina Zivkovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>